dinsdag 20 februari 2007

Speeldag 24

Kan iemand mij eens uitleggen waarom sommige trainers, die een bank vol talent zitten hebben, toch steeds teruggrijpen naar spelers die het nog niet waard zijn van in de reservenploeg te starten? Even een voorbeeld. Palermo dit weekend: Tedesco, Capuano en Cassani. Hoe lang is het geleden dat we de volle pot hebben gepakt? Bijna een maand? Wake up, Francesco, dat Champions League-ticket is nog niet binnen.

Maar kom, er viel nog wel meer te beleven dan ergernis. Vreugdetranen bijvoorbeeld. Vorige week klopten ze Palermo, en dit weekend moest AS Roma er aan geloven: Empoli, gesteund door al zijn fans (een kleine 5500), zit op koers voor Europa. De kleine Toscanen houden voorlopig zelfs Lazio en Milan nog achter zich.

Torino krijgt weer maar eens het deksel op de neus, dit keer tegen Lazio. Vijf nederlagen op rij, Zaccheroni weet waar hij aan toe is. Niet dat zo'n trainerswissel garant staat voor succes: Parma, met Ranieri aan het roer, verliest nog maar eens en ziet de Serie B steeds dichter komen. Dat in tegenstelling tot Reggina. Het seizoen begonnen met -11 en gedoodverfd degradatiekanditaat, lijken de Amaranto zich daar niks van te hebben aangetrokken. 1-1 tegen Atalanta, en steeds dichter bij de redding.

3 opmerkingen:

Anoniem zei

*kuch* record *kuch*:-)

Steven zei

Hehe, jaja, al een paar weken na elkaar...het steekt al tegen :)

Anoniem zei

Binnen een maand (03/11/2007 Inter vs Milan ) is de fun over als ze zien wat "hun" Ronaldo hen zal aandoen