zondag 8 april 2007

Speeldag 31: Merda

Wat bracht speeldag 31? Niet zo veel eigenlijk: Parma lijkt zich te gaan redden na een 1-0 tegen Livorno, Lazio blijft op CL-koers na een zuinige 1-0 tegen Messina, Inter verloor nog eens punten door een scoreloze puntendeling bij Reggina, en Francesco Guidolin zette zichzelf zo goed als op straat door met 1-3 thuis de boot in te gaan tegen Cagliari. Daarover meer in de post hieronder. De overige beelden:



De heenwedstrijd eindigde op een 7-0 voor Roma, maar dit keer waren de Romeinen milder. In Via Del Mare in Lecce (nog steeds neutraal terrein voor Catania) zagen de invallers hun kans schoon: zowel Vucinic als Tavano maakten een goaltje, en Curci hield de netten schoon.



Weer veel goals voor Fiorentina: rode lantaarn Ascoli werd opgerold met 4-0, en Viola blijft op koers voor Europa. De 2-0 was een parel van Montolivo.



Ook veel goals in Siena-Udinese, waar Udinese een 0-2 voorsprong nog uit handen gaf.



Milan won thuis tegen rechtstreekse CL-concurrent Empoli en wipt, mits winst in de inhaalwedstrijd, over Palermo naar de vierde plaats. Fantastisch doelpunt van El Gordo bij de 1-0 trouwens.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

En die assist op Gilardino, fuck zeg...

Anoniem zei

ja die assist idd !
die goal van saudati van empoli ook ni mis.