dinsdag 13 februari 2007

Grote kuis


Het zat er al een half seizoen aan te komen, en sinds vanmorgen is het officieel: Stefano Pioli, de sympathiekste manager van heel Italië, heeft samen met zijn hele staf zijn C4 gekregen bij Parma.
Spijtige zaak, maar geen verrassing: Pioli, talentvol maar onervaren, kon bij de Gialloblu nooit zijn faam van bij Modena evenaren en kreeg de ploeg niet weg uit de degradatiezone.

Maar aangezien de één zijn dood nog steeds de ander zijn brood is, keert één van de meest aimabele coaches terug naar zijn thuisland: ex-speler van Catania en Palermo, ex-coach van Cagliari, Fiorentina, Chelsea, Atlético Madrid en Valencia én een persoonlijke favoriet van Yours Truly. Niemand minder dan Claudio Ranieri moet de tweevoudige UEFA-cup winnaar terug op het goede pad brengen. En eerlijk, Parma verdient die Serie A veel meer dan pakweg een Ascoli of Chievo. Al zullen de Antwerp-fans daar waarschijnlijk anders over denken... ;)

2 opmerkingen:

Anoniem zei

ben es benieuwd hoe Parma nu gaat spelen ... goe zaak dat ge blijft bloggen over serie A ! post ook links van filmkes als ge wilt ;)

Steven zei

Ik verwacht met Rossi een veel aanvallender ingesteld ploeg.

En tis graag gedaan, zal er voor zorgen :)