dinsdag 25 september 2007

De klok tikt

Het heeft lang geduurd, maar we kunnen eindelijk beginnen aan de 'wie wordt er ontslagen'-roddels. Ik nomineer Roberto Mancini. 'Hoe? Inter staat toch tweede?' Klopt. Maar Inter verloor ook kansloos van Fenerbahçe, en we weten allemaal wat voor Europese grootheid dat is. En nog erger: Inter verloor dit weekend ei zo na tegen Livorno. Even schetsen: Livorno is zowat de slechtste ploeg in de hele Serie A, en de Milanezen hadden een licht toegekende penalty nodig om de Amaranto tot een gelijkspel te dwingen.

Maar Mancini krijgt (gelukkig voor hem) steun, van niemand minder dan Fernando Orsi en Massimo Moratti. Orsi is de coach van Livorno en, vooral niet te vergeten, een ex-medewerker van Mancini. Moratti is de voorzitter van Inter, en is het aan zijn status verplicht om zijn coach te verdedigen. Allemaal voorbarige conclusies natuurlijk, maar als je eens bedenkt dat er ergens in de Algarve een werkloze Portugees zit die nog arroganter is dan Mancini dan zou je ook voor je job beginnen vrezen. Morgen drie goals van Bellucci binnen tegen Samp, en Mancini zou wel eens met een voet buiten kunnen staan.

3 opmerkingen:

Captain Starlight zei

En vanavond zonder Materazzi, zonder Chivu & zonder Maicon in de verdediging. Tegen Montella, Delvecchio & co. En Ibrahimovic doet ook ni mee (dacht ik). Moet zowat de enige zijn die al gescoord heeft voor Inter dit seizoen.
Fuck.

Steven zei

Ik hoop dat we vanavond één keer de echte Caracciolo te zien krijgen: 2 goaltjes, gevolgd door eentje van Bellucci en Inter in crisis.

Kris Palmans zei

Ibrahimovic deed wel mee spijtig genoeg. We zetten de klok dus maar vijf minuten terug.