donderdag 3 mei 2007

Geruchten!

Accuraat zijn ze bijna nooit, maar het is altijd wel grappig om de transfergeruchten te bekijken eens het seizoen ten einde loopt. De lading voor vandaag:
  • Dat ze Toni willen is al lang bekend (zie onder), maar nu heeft Bayern ook zijn zinnen gezet op Palermo-verdediger en international Andrea Barzagli. Aangezien hij nog vrij jong is en essentieel is voor de toekomst van Palermo, hoop ik dat Zamparini het been deze keer eens stijf houdt.

  • Lukt dat niet, dan kan hij misschien eens gaan shoppen bij Nantes. Daar staat nog steeds een zekere Christian Wilhelmsson op de payroll, al speelt hij momenteel op uitleenbasis de pannen van het dak bij Roma. Aangezien Nantes degradeert en het in Rome gewoon veel warmer is, wil Valhelmsson (alhoewel, hij is het blijkbaar afgeleerd in Italië) absoluut niet terug naar Frankrijk. Roma vindt de transferprijs echter te hoog. Komaan Zamp, waar wacht je op?

  • Nadat Cristiano Lucarelli ruzie maakte met de eigen fans en zei dat hij weg wou, is er zo nog eentje: Antonio Di Natale bij Udinese. Zijn rode kaart van vorig weekend werd hem niet in dank afgenomen, en nu schermt zijn manager bij het bestuur met de interesse van Roma. Al zal het prijskaartje van 5 miljoen euro misschien te hoog liggen voor de Romeinen, die er sowieso al niet om bekend staan veel geld uit te geven. Dus, alweer: Zamparini, waar wacht je op man???

Geen opmerkingen: