maandag 8 oktober 2007

Random news

  • Hellas Verona is zo stilletjesaan het lachertje van de Lega Calcio aan't worden: 7 wedstrijden gespeeld in C1, 6 nederlagen. Coach Franco Colomba wou geen 7e nederlaag meemaken, en dat zal ook niet gebeuren: Colomba kreeg gisteren de zak na een schandalige 2-1 nederlaag tegen Legnano.

  • Roberto Donadoni heeft Alessandro Del Piero niet opgeroepen voor de komende interlands van de Italiaanse nationale ploeg. Del Piero en de vijf Juve-fans die geen successupporters zijn schreeuwen moord en brand, de rest van de wereld is blij dat Donadoni eindelijk inziet dat Del Piero een versleten has-been is.

  • Cristiano Lucarelli is het al beu in Donetsk en laat de deur op een kier voor een terugkeer naar het Bel Paese in januari. Goed gezien van Cris: tegen dan is het -59 graden in Oekraïene.

  • Palermo-coach Colantuono was deze week al niet de beste vriend van voorzitter Zamparini, en na zijn uitspraken van gisteren na de match tegen Reggina zal het er niet op verbeteren: “I was only relatively interested in the result, as what was important today was the performance. We played a great game." Nog een geluk dat mooi voetbal je drie punten opbrengt.

  • Serie B-update: Brescia aan kop met 20 punten en 0 nederlagen, gevolgd door AlbinoLeffe en Pisa. Verrassing? U-hu! Brescia werd bovenaan verwacht, maar AlbinoLeffe is al jaren een ploeg die tegen de degradatie moet vechten en amper supporters op de been brengt (3 man mee op verplaatsing naar Messina!) en Pisa komt vers uit de Serie C. Aangenaam!

Geen opmerkingen: