woensdag 10 oktober 2007

Allow...

Het is de week voor een internationale wedstrijd, en dat staat in Italië gelijk aan komkommertijd. Met deze twee leuke geruchten:

  • Alessandro Del Piero wil zijn contract niet vernieuwen bij Juve, omdat die niet willen voldoen aan zijn jaarloon van bijna 5 miljoen euro. De relatie is zwaar vertroebeld, en dan komt de derde hond: Brescia. Luigi Corioni, de voorzitter van Brescia, liet weten zwaar over zijn budget te willen gaan om Pinturicchio naar Brescia te halen. Klinkt ongeloofwaardig, maar niet vergeten dat Roberto Baggio, die andere Juve-held, het hem al voordeed.

  • Federico Agliardi is door Palermo op de transferlijst gezet. Gevolg: er moet een nieuwe keeper komen als doublure of vervanger van Fontana. En wie zien we daar plots weer opduiken? Morgan De Santis! De vroegere Udinese-doelman stond in januari al in de belangstelling van Palermo, maar nu hij bij Sevilla maar niet van de bank raakt staan beide partijen blijkbaar te springen voor een transfer. Ik hoop op resultaat, maar met Italiaanse roddels weet je nooit...

Geen opmerkingen: