donderdag 2 augustus 2007

More randomness...

Na een razend boeiende week op voetbalvlak (hence the irony) is het tijd om de schamele hoogtepunten eens op een rij te zetten.

  • Totti stopt bij de Azzuri. Iedereen weet het, iedereen zag het al maanden aankomen. Alleen Donadoni niet. Spijtige zaak dat Bimbo d'Oro er mee kapt, maar de ploeg zal het wel te boven komen. Ciao, bastardo!

  • Ook Alessandro Nesta stopt. Een ramp volgens velen, het moment voor Barzagli en Zaccardo volgens mij. Gedaan met die versleten Milanezen in de verdediging. Ciao, cazzo!

  • Roman Abramovich, ik bedoel: Sven-Göran Eriksson heeft nog maar wat Thais geld uitgegeven. Na Rolando Bianchi gaat nu ook Valeri Bojinov naar Manchester Shitty. Triestige tijden.

  • De kalender voor het nieuwe seizoen is uit. Roma heeft misschien het zwaarste programma van alle ploegen, en dat is fantastisch nieuws. Ook leuk, en dan al direct op de eerste speeldag: Genoa - Milan. 12 jaar geleden staken Milanezen een niet-betrokken Genovees dood, de Grifoni willen dit seizoen wraak. Dat ze de stoottroepen maar al uit de kast halen.

  • David Di Michele wordt 3 maand geschorst voor gokken op Serie A-wedstrijden. Torino zal hem dus moeten missen in die periode. De enige die goed gegokt heeft, is Maurizio Zamparini die Di Michele een paar weken geleden verpatste aan Toro. Rien ne va plus!

Geen opmerkingen: