donderdag 22 maart 2007

Onnozelaar

Milan-spits Marco Borriello is kwaad. Borriello (op de foto) is de man die, toen hij betrapt werd op dopinggebruik, de leukste smoes ooit had. Zijn vriendin (ook op de foto, met de mond vol) had namelijk één of andere SOA, en door de seks was haar voor voetballers verboden middelend bevattend zalfje op zijn ding terechtgekomen. En vervolgens in zijn bloedbaan.

Nu is hij dus pissig op Milan en coach Ancelotti. Marco vindt namelijk dat de club niet genoeg gedaan heeft om zijn naam te beschermen, waardoor zijn moeder nu overal moet horen dat haar zoon een dopingzondaar is. Wat verwacht Borriello dan? Dat Milan een veiligheidsmuur rond het huis van zijn moeder bouwt? Dat ze wordt afgezonderd in een geluidsdichte ruimte? Lichtjes van de pot gerukt.

Maar er is nog meer. Hij is ook nog eens kwaad op Carlo Ancelotti omdat die hem, ondanks zijn schorsing, niet bij de selectie riep voor de wedstrijden in de Champions League. Ancelotti verkoos om iemand te selecteren die, welja, niet geschorst was voor dopinggebruik en zodus wel mocht spelen. Vergevingsgezind als Borriello echter is, wil hij Ancelotti nog een kans geven als die laatste hem selecteert voor de komende wedstrijden in de Serie A. Sterke strategie als je dit seizoen nog wil spelen, Marco, je coach wat liggen beschuldigen in de media.

Kleine tip vanuit België, Marco. Het hele 'Ik mag niet meespelen'-gedoe gebeurt niet omdat de hele wereld tegen je is. Het gebeurt omdat je vriendin een slet is. Learn to deal with it.

1 opmerking:

Anoniem zei

ahahahahah ik heb hier maar een woord voor: zalig