woensdag 25 april 2007

Grapjassen

Inter-coach Roberto Mancini (die dit weekend trouwens bijtekende tot 2011) zorgde gisteren ongewild voor hilariteit, toen hij een persconferentie gaf betreffende de nieuwe transferdoelen van Inter. Mancini zei dat hij doodgraag Buffon, De Rossi en Toni naar Giuseppe Meazza zou willen halen. Geen groot nieuws, aangezien die drie op het lijstje van elke Europese topclub staan. Na het lezen van de commentaar van Mancini heb ik me proberen inhouden, maar uiteindelijk moest ik toch een traantje wegpinken: het was Mancini niet echt om de namen te doen, maar eerder om de nationaliteiten. Roberto wil namelijk een 'sterk, Italiaans getint team uitbouwen'.

Errr...zeker dat je niet 'sterk, Argentijns getint team' bedoelde, Roberto? Of was het een grapje? Indien het geen van deze twee mogelijkheden is, dan vrees ik dat de arme man compleet gek geworden is. Want eerlijk, Mancini en een team vol Italianen, dat klinkt al even absurd als Arsène Wenger die belooft dat hij vanaf nu alleen nog Engelse spelers zal opstellen.

On a side note: Juventus verklaarde vandaag dat Buffon alleen weg mag onder de vorm van co-ownership, wat betekent dat de geïnteresseerde club de helft van de rechten bezit, en Juve de andere helft. En ook daar weer hilariteit: Juventus wil minstens 40 miljoen voor 50% van Buffon...*waaaaaaaaaaaaaaaahahahahahaha*

Geen opmerkingen: